mandag 22. juli 2013

En liten tur til Luleå - til nytte og hygge

I siste ferieuke, da kom endelig godværet. Før det har været vært rimelig ustabilt, fint en dag, dårlig den neste. Men nå er dette glemt. Det er varmt og fint i været.Vi startet mandag morgen med tur til Luleå. Bilen skulle ha sin årlige servicesjekk - og som i fjor - på Åke Eriksson Bil AB. Vi kjørte ilag med våre Trondheimsgjester som skulle hjem samme vei, tre skulle ta fly fra Luleå, sistemann - Johan - skulle kjøre hele den lange veien til Trondheim etter å ha avlevert familien på flyplassen i Oulu.
Verkstedet en bro unna sentrum. Det er en flott spasertur over brua til sentrum. Som i fjor var det buffetlunsj på Waldorf, en kinarestaurant i kjøpesenteret Strand. De har et flott buffetbord som tydeligvis trekker lokalbefolkningen. Da vi kom dit kl. 12.30 var det allerede kø av sultne Luleåboere, hvilket jo er et kjekt tegn for god mat.
Ellers brukte vi tiden til å tusle litt rundt, handle litt - og se på folket på gata. Fra gigantstolene i gågata kunne vi bivåne sjakkspill. Kanskje et tips for Tromsø å ha gatesjakk rundt om i Storgata og torvet - det burde være noe for byen som skal arrangere sjakk OL.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar