lørdag 21. desember 2013

Tre dager igjen til jul....

Desembersol!
Den 21.desember ble vi vekket av solstråler. Et merkelig fenomen for oss som har hatt mørketid en stund nå. Dette måtte bivånes med en rask spasertur før frokost. Det var deilig å se sola igjen.

En snartur til Kalix viser at byen er i julemodus. Sentrumsrundkjøringen, eller rundellen som det heter på svensk, er igjen pyntet - denne gangen prydes den av et stort juletre. I sentrum var det et yrende liv, til tross for at jula nærmer seg med stormskritt. Eller kanskje derfor.
Vi var bl.a. innom Myggan cafe en tur for å fika. Der var det ikke bare cafegjester. Det var også en yrende handel av andre varer. Dette stedet har  tydeligvis sine spesialiteter - også i julen. Kaker, konfekter av ymse slag - og selvfølgelig gløgg var det folk stod i kø for å handle.
Ellers handlet vi litt inn mat og kjøpte litt julepynt. For her skal det pyntes.

Denne 21. dagen i desember fant vi ut at vi ikke skulle bruke så mye tid på matlaging - og tok med oss Thaimat hjem. Kvelden ble brukt til Ludospilling - igjen. Denne gangen gikk Bjørn Olav av med seieren - og spillet varte heldigvis lit kortere enn forrige kvelden
 
Kalix sin sentrumsrundell - nå med juletre.

Julegavehandling på Cafe Myggan





 
 


 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar