tirsdag 30. desember 2014

Late romjulsdager

Töre
Her i Sverige er det rea allerede på 1. juledag. For de med svart belte i shopping, er det bare å stille opp ved salgsstart kl. 08! Vi tok det med ro 1. juledags morgen. Ribbemiddag ventet i Töre hos Sven Malvin og Hege. Det var en trivelig visitt. På 2. juledag ble det gjort et nødvendig ærend - til Tornio for å handle inn finsk juleskinke. Etterpå sørget vi for å røre litt på oss. På Sport City i Kalix ble det boltring i bassenget på Nina og Amalie, mens Einar og Bjørn Olav var på treningsstudio.
3.juledag kom Törefolket på finsk julemiddag hos oss.

Gata vår

I julen har det også vært fika hos naboene. Først hos Lena og Kjell, kvelden etter - hos Monica.
Nydelig smörgåstårta fikk vi begge steder. Det er fantastisk godt. Særlig Amalie synes dette er så godt at hun vil gjerne at vi kjøper med oss en tårta og tar med hjem. Dette vil hun ha mer av, for det er jo så godt!

Her har det også vært væromslag, fra flereogtyve kuldegrader til plussgrader. Dette skjedde på en og samme dag. Vi dro til Happaranda i minusgrader den 30.12. Innen vi reiste hjem hadde regnet og plussgrader ført til såpeglatte veier. Flere biler havnet i grøfta - og vi krypkjørte (omtrent) langs E4 og tilbake hit til Julstugan.
Frostrøyk ved munningen av Kalixelven




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar