mandag 21. april 2014

Påskens tre siste dagerl

18. april
Påskas beste vær så langt, varmt og godt i sola som skinte fra skyfri himmel. Før vi dro ut i solen, ble årets påskelam lagt i oven - til skikkelig langsteiking. Det var i solveggen hos Marit og Tor Ivar, og på egen veranda. Hagemøblene kom ut i dag. Trivelig snarvisitt av Elisabeth K. som nylig har blitt stugaeier her på Baskeri. Det blir nok flere visitter etter hvert. Og trivelig middagsgjester fra blåstugan i Tøre; Hege og Svein Malvin med sine - på lammelår med godt tilbehør og Pannacotta til dessert. 

19.april våknet vi til like flott vær som dagen i forvegen.
Bjørn Olav hadde fått øye på en kunstgressbane på Risøgrund og hadde lyst til å spille fotball. Einar og Håkon ble med og hadde en flott treningsøkt på denne flotte kunstgressbanen på Billerudkorsnäs Arena
Denne dagen fylte Tor Ivar i gulhuset år. Det ble behørig feiret med grillparty sammen med naboene. I tillegg til god mat, hadde selvfølgelig vertskapet i gulstugan - som ellers - sørget for en rikholdig kakebuffet. Vi må også sende en hilsen til Karl - naboen i rødstugan ved siden av som har bursdag på samme dag som Tor Ivar. De hadde andre påskeplaner - og var dessverre ikke på Baskeri.

20. april Søndag skulle egentlig ha vært avreisedagen, men siden været var så flott, bestemte vi oss for å bli til mandag. Det samme gjorde naboene i gulstugan. Dagen tilbrakte vi hos familien i blåstugan i Töre til lunsj. På ettermiddagen kom Elisabeth og Willy på fika. De trives god i by'n med sin tomannsbolig og er travelt opptatt med å pusse opp og stelle i hagen. De skal nyte våren enda litt lenger, mens vi andre drar hjem på 2.påskedag. På ettermiddagen sagde gutta av greinene som hadde påskepynt og hadde i bålplassen. Etterpå ble det grilling av marshmellows for store og små. En grei avslutning av påsken.

 Det våres!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar