mandag 25. juli 2016

Lule lunsj og shopping

Plutselig var det litt overskyet - og strandliv ble byttet ut med bytur til nærmeste storby - Luleå. Byen ligger ca 50 minutter unna og har mangt å tilby. Storheden med alle sine store butikk og lagerutsalg ble besøkt først. Både Frugan og prinsessa fikk seg identiske sandaler. Noen storhandel ble det ikke, men litt av hvert til alle. Deretter gikk turen inn til sentrum av Luleå for dagens kulinatiske opplevelse. Det har blitt en tradisjon å spise lunsj på Waldorf. Og vi bryter ikke tradisjoner. Rødhusets folk - Karin, Geir, Petter og Kaja hadde også tatt turen hit og vi spiste lunsj ilag.

Etter lunsj dro rødhusets folk til Storheden, mens vi tuslet rundt i Lule sentrum.
Etter hvert meldte behovet seg for dessert. Og denne gangen fant vi ett nytt sted inne på Smedjan, en av shoppingsentrene i sentrum. Til vanlig pleier vi å kjøpe is fra en meget rikholdig isbar der inne. Denne gangen fant vi et annet sted for vårt
siste pitstop før vi vendte hjemover. Stedet heter Espresso House. Interiøret var flott, betjeningen hyggelig og det de hadde av kalde drikker falt i smak. Ungene drakk en Frappuchino med jordbær og hvit sjokolade. Gubben og frugan bestilte hver sin mango/ingefær frappuchino. Den smakte himmelsk og ja, dette kjøper vi igjen neste gang vi er her på Espresso House i Lule :)


Rett før vi vendte nesa mot stugan og bursdagskalas hos naboen, måtte gubben posere utenfor en frisørsalong som han likte.. Uvisst av hvilken grunn? Kan hende man får et godt påfyll av maskulinitet på en drop-in? Salongen var dessverre stengt, så det fikk han ikke prøve.









1 kommentar:

  1. Gud hjelpes mæ,æ ser jo ut som æ e på tur å stikke av her 😖 må jo bære bli bedre nu 👍
    Flotte innlegg du har her .

    SvarSlett