tirsdag 12. juli 2016

Sommerferie 2016 er igang!

Noen har parkert for godt, men
vi kjørte straka vägen til stugan
Det var lang reisevei denne gangen. Helga før avreise til stugan, var vi Bremanger. Derfra var det leiebil over fjord og fjell til Florø. Derfra reiste vi i lite propellfly til Flesland og så med (et litt større) Widerøfly tilbake til Tromsø mandag kveld.


Gråtass får en liten luftetur i myggtett finsk fauna
Tirsdag morgen ble katten plukket opp på byens nyeste og flotte kattehotell på Marisletta etter noen dagers opphold. Han fikk kun et par timer hjemme, før han fikk seg en pille og ble pakket ned i reiseveska i bilen. For - Gråtass blir jo, tradisjonen tro, selvfølgelig med til stugan. Det var straka vegen nedover til Bottenviken, med noen få kattestopp på vegen. Vi hadde flott reisevær og store forhåpninger om solrikt og flotte 4 uker fremfor oss på stugan.
Nytt flott dørskilt ventet oss da vi kom frem..
Gråtass var lettet over å bli sluppet ut etter nesten 8 timer i bilen. Vi kunne konstatere at gresset, det hadde vokst, mens staudene fra i fjor, her var kun et par stykker som hadde overlevd vinteren. Fornying i blomsterbedet er på sin plass. Og på tirsdag blir det å gå løs på gresset.




Mer jungel enn gressplen ja....

Og hvor er det blitt av alle staudeene?


Gråtass på semester

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar