søndag 10. august 2014

På handletur til Tornio og Happis

Vi startet dagen med å reise til Finland. Målet var Tornio - og til Rajala.
Rajala er et kjøpesenter som ligger rett på andre siden for grensepasseringen. Prinsessa har nærmest tomt klesskap etter at hun nå har passert en størrelse og skal inn i ny størrelseskategori. Hun så frem til klesshopping. Og det gikk såre vel, hun er godt fornøyd med plaggene hun fant. Handling tar jo på, så fika - det måtte til. Og vi har funnet oss vårt favorittsted - Arnolds.
Dette er en liten cafe som serverer bagels, nydelig smoothie laget på ferske bær og frukter og frozen yoghurt. Kaffen er også svært god!
Dersom du skal ta turen innom Rajala, kan du jo også ta turen innom Arnolds
Smoothie og frozen yoghurt nytes på Arnolds


Deretter dro vi over på svensk side igjen. Candy World var målet. Men - prinsessa ville ikke på lekeland, hun ville heller plukke seg ut godteri. Det ble en stor pose, men omtenksom som hun er, har hun inkludert deling av godisen sammen med storebror når hun kommer hjem til Norge.

Godt fornøyd med sin fangst på Candy World idag.











På tur for å hente hjem middag

Etter Torneå/Happishandling, var det rett til Kalix for å hente middag. I dag har vi spist thailandsk mat, kjøpt på Dream restaurang. Det er et lite sted, rett ved siden av inngangen til Coop. Stedet drives av thailendere og de har mye godt på menyen. Siden det omtrent ikke er sitteplasser - og mer som et gatekjøkken, er det i hovedsak take-away det går i. Maten - den er bare god.






Et lite sted, men med god mat :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar