fredag 25. juli 2014

Semesterfinalen - i skjærgården!

Her - midt i den nydelige skjærgården - er det et lite savn å ikke ha båt. Det at vi har anskaffet kano hjelper jo på litt, men de lengre distansene er den nok ikke egnet til.

Heldigvis så har en av de fastboende, Olof Stålnacke her startet opp med båttaxi i år. Vi fikk nyss om dette allerede i vår - via facebook - og var rask med å ta kontakt for å høre på prisnivå, turmuligheter osv. Vi ønsket oss en sightseeing i her i vår lokale skjærgård.

På feriens siste dag, ble det båttur på oss - og en skikkelig oppdagelsesferd i et landskap vi ikke har hatt tilgang til.
Olof er lokalkjent og en flott vegviser. Vi har "gått på vannet", vært i land på Kallskär og flere andre øyer med flotte strender. I tillegg til flott landskap var været helt nydelig og var med på å gjøre dette til en fantastisk finale på en super sommerferie!


Begge ungene fikk følge med på navigasjon, på havdybde, grader osv.
Flere bilder kommer....

Turen var fantastisk - spesielt takket være god guide. For deg som camper i Kalix eller Frevisören, benytt tilbudene fra Olof. Det er vel anvendte penger. Se mer informasjon på Olof Stålnacke sin hjemmeside:http://www.upplevbaskeriskargard.se. Han tilbyr transport ut til øyene, fisketurer, opplevelsesturer m.m..Vi kan i alle fall varmt anbefale deg å bestille en tur! Eller flere!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar