lørdag 19. juli 2014

Kjøkkenfornying del 2

I påska ble flisene tatt vekk - med god hjelp fra Amalie og Bjørn Olav. Nå var det på tide å sette opp plater der flisene hadde vært - og flytte kjøkkenskapene etterpå.
Her er platene på plass.
Mur og vegger er nå malt
Og nå da veggene var malt, måtte vi jo også male taket.......


Etterpå var det klart for å flytte kjøkkenskapene på sin rette plass..
Og så er kjakkenskapene på plass!.

Det neste steget er større. Da må vi få sjekket pipeløpene og se til at det er muligheter både til vifte og en liten ovn. Vi må også ha elektriker til å kvalitetssikre strøm til ny konfyrplassering m.m.. Og så må det handles inn et par overskap til, benkeplate og underskap. Men - dette ligger lengre frem i tid. Nå er kjøkkenet adskillig mer funksjonelt enn det noensinne har vært - og dette kan vi leve med en tid fremover.

Men - hva med veggen hvor skapene opprinnelig var plassert?
Jeg fant - i en av Kalix butikker, tre ulike esker - merket limonade. Hun som solgte meg treeskene, syntes det var originalt at de skulle benyttes som kjøkkenhyller. Det ble tre flotte kjøkkenhyller. Bare se selv::

Siste tilskudd: Vi var på loppis for tre uker siden - og da så jeg en plansje som kunne bli fin på kjøkkenet. Nå - i finaleuka dro vi innom og sjekket om den fortsatt var der - og det var den. Ikke noe nøling denne gangen. Den skulle vi jo ha. Nå henger den ved siden av naboskapet og vindu. Der henger den godt :) Plansjen heter Meal-Time - og passer godt til et kjøkken med mye selskapelighet rundt spisebordet :).





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar