mandag 23. juli 2018

Trädgårdsarbeid

Gresset var høyt, og knusktørt da vi kom. Ingen nedbør, og lang varmeperiode har gitt tydelige spor. Kan hende høyden på gresset denne gangen ikke var så høy på grunn av været.
Plena ved innkjørsel var dekket av prestekraver. En stor bukett ble plukket. Noen bier satte pris på den.
De resterende blomstene ble overkjørt av klipperen.

Etter to runder med gressklipperen sier vi oss fornøyd med gressklipping innen vi skal reise hjem. Ny kantklipper er kjøpr inn. En kjekk liten sak, elektrisk og med plastkniver istedet for tråd.
I fjor flyttet jeg på en liten ripsbusk som vokste under en trapp til et litt bedre sted å være. Nå er den lille busken full av rips. Det tyder på at til at den trives på nytt sted.


Hekksaks og sag har vært benyttet for å beskjære jungelen som vokser fra naboens ubebodde tomt. Frugan fikk låne gubbens hvitskjorte for å unngå brennesle, knott, mygg og andre innsekter. Med podens høyde og fysikk ble både hyllebærtreet vårt et par greiner mindre - og en del viltvoksende trær og busker ble bedre beskåret.

I år har vi ikke gått til innkjøp av planter til blomsterbed siden vi skal være her så kort tid. Vi har heller arvet blomster fra  naboene Marianne og Karl, så det ser ikke så glissent ut i blomsterbedet.


Skottskjerra (trillebåra) har fått en makeover. Den var rusten både utenpå og inni. Det var noen få felter som avslørte at for mange år siden, hadde den vært grønn. Nå er den hvit og fin. Det eneste som nå mangler er å skifte hjul.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar