onsdag 3. august 2016

Prinsessa fyller 11 år i dag!

dagens flotteste 11-åring!
Hipp, hipp hurra for den søteste og flotteste Amalie som fyller 11 år i dag 3. august! Dagen er ennå ung, og innlegget vil bli supplert med flere bilder. Ho har sjøl bestemt seg for å spise ute idag - og det blir på restaurant i Kalix. Etterpå blir det kaffe og kake i stugan. Større feiring med venner skjer etter skolestart i Tromsø.
Frokost på senga ønsket hun seg - og det fikk hun.: Arme riddere med drotningsylt og nylaget smoothie til den nyslåtte 11-åringen..


Våre gode naboer fra andre gata - Sandströms - kom nettopp innom med en nydelig boks med sjokolade. Omtenksomme som de er, fikk også broren en sjokoladeplate. Det var han svært godt fornøyd med. Dagen har ellers startet med ulder og brak og et par hissige regnskurer. Men vi regner med at solen også titter frem etter at det har fått buldret seg ferdig.

Middag i Kalix hadde prinsessa bestilt. Vi forsøkte oss først på et nytt sted - en liten thailandsk restaurant. Men her ble vi sittende i vel 10 minutter uten at noen verken enset oss eller gjorde andre tegn på at vi var velkomne. Vi dro derifra og rett på den kinesiske restauten. Her ble vi godt mottatt og maten smakte fortreffelig.
bursdagsmiddagen  spiste vi her

 Etter god middag var det å dekke til kaffebord. Hjemmelaget rullekake, og muffins, og noen kjøpekaker attpå - og is. Selvfølgelig alt for mye - men sånn skal det kanskje være. Trivelige kaffegjester - Elisabeth og Willy kom på besøk. Og prinsessa fikk flott gave - og en nydelig bukett med rosa roser.. Skikkelig stilig - og helt flott å få når man fyller 11.


.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar