lørdag 11. juli 2015

Båtskärsnäsdagen 2015

Frugans valg av 3 kaker
Årets store lokale event er Båtskärsnäsdagen - og vi er med - for fjerde gang. Hembygdsforeningen er primus motor for denne eventen. Salgsboder - med loppis, brukskunst, planter, mat m.m er spredt rundt torget - sentrum i by'n. Levende musikk (trekkspill), skattejakt for de minste, loddsalg - og ikke minst fika. Hembygdsforeningen har definitivt det billigste fikabordet i mils omkrets. For kr 30,- får du kaffe med påtår - og 3 kaker attpå. Og kakene - de er alle gode og hjemmebakte.
Den mest spennende salgsboden, er det definitivt en kreativ dame fra Lappbäcken som har.
Hun har laget mye forskjellig fra hekling til sementarbeider. Hennes fantasifulle og assorterte utvalg lokkker mange, her tar Elisabeth en titt.

Vi har handlet flere ganger tidligere og måtte jo også handle inn litt i år også. Her er et lite utvalg av hva denne kreative damen har puslet med siden i fjor:


1 kommentar:

  1. Tack för dom fina orden! ☺️ Var trevligt att träffa er igen och äntligen fick jag rätt adress till din fina blogg. Får nog öppna vår lilla bod i Lappbäcken på nytt. Hoppas ni får en fortsatt trevlig sommar!

    SvarSlett