søndag 27. mai 2012

Hopp og sprett

Å lokke med mjukglass på IKEA måtte til innen vi reiste inn til Haparanda med henger. Her skulle det kjøpes sofa! Dagen i forveien hadde vi sett oss ut en sovesofa til halv pris (møbelstoffet går ut av produksjon). Det er utmerket, 5000 SEK "spart" som kan brukes til annet. Vi kjøpte også to stoler samt en del ting og tang (det er ganske mye som skal fylle et hus).  Sofaen vil bli montert når vi kommer ned neste gang. Vi er nemlig ikke helt sikker på hvor sofaen skal stå.

En annen lovnad til ungene ble oppfylt. De har lenge hatt lyst på trampoline, nå skulle det bli realitet. Det som imponerte oss var at våre to håpefulle og gutta fra gulstugan klarte å sette opp trampolina helt alene. Begge fedre var hver sin tur bortom for å gi noen gode råd på veien, men ungene klarte dette helt fint sjøl. 

På ettermiddagen søndag var det også morsdag i Sverige. Det feiret vi med innvielse av nytt kjøkkenbord og hadde kaffeslabberas for aller første gang. Vi var 11 stykker til bords, smått og stort. Vi trakterte kaffe fra vår nyinnkjøpte perkulator og serverte,  ikke hjemmelagede, men kortreiste kanelboller og kokosboller (kjøpt på IKEA). I tillegg hadde Gulstugan med deilig kake. Sukkerbehovet for de fleste ble behørig dekket. Gulstugans nabo var forresten forundret over de endringer som forrige eier hadde gjort. En trappeseng, og et særdeles minimalistisk kjøkken er vel to stikkord. Vi kommer tilbake til de endringer vi planlegger å gjøre etterhvert.

 

1 kommentar:

  1. Må si jeg begynner å få lyst på en tur til IKEA nå;) Gratulerer så mye med ny feriebolig:) Linda

    SvarSlett