lørdag 26. mai 2012

Pinsen 2012 minus energi, pluss sol

Avreise fra Tromsø - litt etter kl. 16.00 fredag. Trafikken ut av byen gikk tregt. Det var mange som skulle på tur i pinsen.  7 1/2 time senere ankom vi skolstugan. Overraskelsen var stor da vi oppdaget at vi ikke hadde strøm. Forrige eier hadde riktignok sagt opp sitt abonnement, men ikke sagt fra om ny. Kvelden ble tilbrakt i lys av lommelykt som vi fikk låne hos naboene i gulstugan.

Neste dag våknet vi til strålende sommervær, 25 grader og sol. Da la vi også merke til at det stod flotte sommerblomster i ei krukke på trappa. Men fra hvem?
Dette har vi nå fått vite i ettertid. Våre andre naboer i gata - som vi ennå ikke har hatt gleden av å treffe ennå, var i sin stuga helga før - og la igjen en blomsterhilsen til oss. Tusen takk! Vi gleder oss til å bli kjent med dere i sommer!


Etter hyggelig samtaqle med Vattenfall, ble nytt abonnement ordnet og strømmen satt på igjen. Dette feiret vi med en god lunsj i Kalix sammen med våre naboer i gulstugan.
Et nytt spisested ble oppdaget. Maten var god og interiøret var skikkelig retro med gamle radioer, jukebokser, støvsugere og bilder fra en svunnen tid. Det er nok fare for en gjenvisitt i ferien til cafe Myggan.
En rask tur til IKEA for å kjøpe kjøkkenbord og gulvur og rett tilbake for å nyte  det deilige sommerværet. Ungene koste seg med nyinnkjøpt dartspill. En del piler havnet utenfor skiva - og til og med oppå taket til garasjedøra.
Kvelden tilbrakte vi med å skru opp bord. En stakket stund var vi innom naboene i gulhuset og så på TV - det var jo finale i Eurovision. Under poendelinga ble ungene lagt og vi feiret Sveriges seier med en Cava.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar