onsdag 17. juli 2019

Entre makeover!

Vi hadde bestilt nytt tak fra entreprenør. Det var flott. Men de gamle veggene ble ekstra slitne og i sterk kontrast til flott tak og nye lister.  Det syntes ekstra godt etter at vi monterte den nye taklampa som lyssatte gangen mye bedre enn den gamle lampa. Veggene formelig skrek etter en makeover.
Noe måtte gjøres.  Siden veggene var plater med panelstruktur, måtte først et lag med recoverrytapet på for å danne et godt grunnlag før den nye tapeten kunne legges.

Frugan gikk for en blomstrete tapet med litt struktur, et gammelt hus verdig. Mye mønster gir lange rapporter, altså der mønsteret møtes.  Rapportlengden førte til mye skre. Og selvfølgelig ble det et par turer for å kjøpe ekstra tapetruller.  Så note to self til neste gang: sjekk rapportlengden før du bestemmer deg for hvor mange tapetruller jeg faktisk har behov for. 
Men fint ble det til slutt. Bjørn Olav var håndtlanger til tapetlegging da det var behov for mer enn en. I tillegg skrudde han opp garderobesettet igjen. I ettertid har vi kjøpt speil til gangen også.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar