søndag 20. mai 2018

VIP-pinse

Mai er en fantastisk måned og noen ganger faller fridagene akkurat der det er mest hensiktsmessig for en tur til stugan. På grunn av dugnadsarbeid på 17.mai, måtte vi avvente til 18.mai før vi dro av gårde, 3 av 4. Gubben valgte å være hjemme, men vi tre andre dro i veg.

Torjus er fotografen
Det ble felles pinsemiddag lørdag den 19. mai, sammen med Folketshusvägens folk, gulstugan og lille rødstugans folk på NL-restaurant på Frevisören camping. Som beboer har vi blitt tilgodesett med VIP-kort. Som kortinnehaver får vi en fast rabatt når vi spiser på restauranten. En fin gest for Baskeri fra de nye eierne på Frevisören Camping.
Til tross for bordbestilling og dermed annonsert ankomst, var det utfordringer for staben. Det tok lang tid fra bestilling ble gjort og maten kom på bordet. Og rettene kom stykkevis og delt. Noen fikk maten tidlig, mens andre måtte vente lenge. Logistikken med hensyn til matserveringen bød på utfordringer for en liten - og uerfaren stab. Maten kom stykkevis og delt rundt bordet. Men - når alt kommer til alt, smakte maten fortreffelig. Bortsett fra logistikken, var det en flott kveld sammen med god mat og gode venner.

Det ble tid til en liten trimtur på stedets høyeste punkt, Göllihatten for frugan i gulstugan og jeg. Været var strålende - sol og varmt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar