torsdag 2. april 2015

Snø og vinterlig påske i Baskeri

Det er  mye snø og lite som minner om vår her på Baskeri. Mildt er det, og isen er ikke sikker alle steder. Her i Bondviken er nå reinsdyra på tur på isen. Det er også scooterspor på isen. Scooterkjøring på denne tiden, er nok mest forbeholdt de lokale som kjenner til hvor det fortsatt er mulighet for å kjøre.

På noen steder er det fortsat julepynt ute. Eieren av denne dekorasjonen - lyssatt sykkel, har nok litt problemer med å rigge ned på grunn av snøen. Men den lyssatte sykkelen er jo super som dybdemåler for snø. Og lysene - ja de fungerer fortsatt og lyser som bare det.
Krokusblomstring er langt unna og under mye snø. Våronna er langt unna, og i hagen den har de minste tråkket opp flotte skiløypetraseer. De har gjort stort arbeid i å lage løypesystem som strekker seg over tre hager. De litt større gutta  fra gulstugan og skolstugan var på skitur i dag, skjærtorsdag og hadde en flott skitur.
Frugan i gulstugan og rødstugan har valgt å ta beina fatt - og går tur hver dag - ned til Frevisören og tilbake igjen. 8 km totalt. En flott tur på formiddagen. Her er fornøyde fruer halveis på dag 2

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar