lørdag 25. februar 2017

Jentevintertur til stugan

Helt merkelig å ikke ha vært i stugan siden sommerferien. I høstferien var gubbens foreldre her på stugabesøk - uten oss. Jula så vi alle frem til. Julefeiringen her har blitt en fin tradisjon. Men så slo frugans rygg seg fullstendig vrang og vi måtte derfor være hjemme i jula istedet. Behovet for å reise ned hit var derfor stort. Men - gubben hadde avtaler han ikke kunne kansellere og poden ligger i hardtrening til neste helgs hjemmekamper i den nasjonale Bring-serien i håndball for gutter 16. Amalie ville gjerne ha med seg Maylen, god venninne siden de møttes i barnehagen. Klart ho ville være med. Artig var også kjøreturen for frugan. Det var stor aktivitet og lek i baksetet hele turen. Kjøreturen gikk fint.  Det var utrolig flott kjørevær og alle reinsdyr var langt unna vegen. De eneste reinsdyrene vi så, var kosedyrene i souvenirutvalget på Rajabaari der vi hadde et lite kafestopp. Vel fremme i stugan var det nesten tropevarme.. Våre gjester fra sist høst hadde rikignok slått av varmepumpa, men alle varmeovnene stod på med full varme.
Johan hadde som lovet ryddet gårsdsplassen for snø. Jentene var henrykt over den store snøhaugen som innbød til både lek, turning og annen moro. Ikke før vi hadde pakket ut av bilen, stakk jentene ut for å teste ut snøhaugen.

Litt mørkt var det, desto bedre var det neste dag da det var sol og fint vær. Det ble mange saltoer i løpet av oppholdet.



















kortspill og brettspill var fast kveldsaktivitet


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar